: 06 -13160999

Nieuwe website online

opruimcoach-groningen.nl

In mijn leven ben ik al heel wat keren verhuisd, van mijn 18de tot heden (ik ben nu 55) zo’n 10 keer. Plannen en organiseren zijn kwaliteiten die daarbij van belang zijn, en dat ging me altijd goed af. Bovendien had ik er altijd veel plezier in. Nadat ik recentelijk een aantal vriendinnen had helpen voorbereiden bij hun verhuizing, besloot ik mij als “opruimcoach” professioneel toe te leggen op dit werk. Om bekendheid te geven aan mijn werk, leek een website lanceren mij een prima idee. Ik vond iemand die mij daarbij kon helpen, ik leverde tekst en foto’s aan en zo werd de website een feit! Ik ben heel erg tevreden met ons gezamenlijk resultaat, en hoop van harte dat vele mensen de weg naar mij zullen vinden! Ik heb erg veel zin om van start te gaan!